5 Responses to “Hepatit C Virüsü Nedir? Nasıl Bulaşır, Korunma ve Tedavi Yolları”

1. dilek sevil can diyor ki:

Eşim şu an ceza evinde ve bundan 2 hafta önce eşime hepatip C teşisi konuldu eşime bunun bi tedavisi olmadıgını göylemişler sen taşıyıcısın demişler eşimin yanına gittim morelmen yıkılmıştı bena ciyerim de agrı var diyor çok üzgünüz ceza evinde olması işimizi daha da zorlaştırıyor eşim kendisi için pekmez ve bal yazdırmış kantinden,eşime yorulma terleme yemeklerini düzenli ye ve üşütme dedim yardıma iktiyacımız var bana yardım edermisiniz lütfen…saygılar…

• Admin diyor ki:

öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. Yukarıda konumuzda geniş bir biçimde Hepatit C ile ilgili bilgi verilmiştir. Dikkatlice okuyup aile hekiminize danışarak daha iyi bilgi alabilirsiniz. Tekrardan çok geçmiş olsun..Acil şifalar.

2. Gulay diyor ki:

14 haftalik hamileyim. kan testinde hepatit c bulunmus. karaciyerin enimlerinden sadece ALT miktari artmis. PCR sonucu henuz cikmamis.ben hasta ve ya tasiyici olmami neden bilebilirim. hamilelikte tedavi varmi?cocuga gecm ihtimali ne kadar?

ALT normalda 31 olmali testin sonucunda 38 cikmis.lutfen tasiyici olup olmadigimi yazarsaniz sevinirim.Istanbulda iyi uzman doktorlarla nasil iletisim kura bileceyimi soylerseniz sevinirim

• Admin diyor ki:

öncelikle çok geçmiş olsun..ancak böyle önemli bir konuda burdan size tavsiyede bulunmamız söz konusu olmaz alanında uzman bir hekime danışarak gerekli tedavi ve bilgileri edinebilirsiniz…

3. Musa Koyuncu diyor ki:

ALLAH ümmeti müslümanların yardımcısı olsun

Leave a Reply

*